Légiósok

Nikoliccsal a soraiban kapott ki a Legia

Légióskörkép: Sallai Rolandnak egy félidő jutott a Serie A-ban.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A meccset végigjátszó Nikolics Nemanja sem tudott segíteni a Legia Warszawán, mely odahaza 3-2-re kapott ki a Zaglebie Lubintól a lengyel élvonal kilencedik fordulójában.

Dárdai Pál Herthája továbbra is hibátlan a Bundesligában.

Szántó Tamás újabb góllal segítette győzelemhez a Rapidot.

Sallai Roland a kezdőcsapatban, Balogh Norbert viszont csak a kispadon kezdett a Palermóban az olasz Serie A negyedik fordulójában. Az együttes a Crotone vendége volt. A fiatal magyar tehetség ezúttal nem bizonyíthatott végig, a szünetben cserélte le edzője, ekkor még 1-0-s hátrányban volt a Palermo, mely a 66. percben egyenlített – ezután már nem változott az eredmény, 1-1-gyel zártak a felek. Balogh végül nem kapott lehetőséget, nem cserélték be.

Az olasz harmadosztály B-csoportjában szereplő Modena otthon kapott ki 2-1-re a Reggianától az ötödik fordulóban. A hazaiaknál Bajner Bálint a 75. percben állt be, ezt követően viszont már nem változott az eredmény – a magyar támadó egy sárga lappal gazdagodott a hajrában.

A lengyel bajnokság kilencedik fordulójában a Kádár Tamással felálló Lech Poznan egy 87. percben vétett Wilusz-öngóllal kapott ki a Lechia Gdansk vendégeként. A magyar védő végig a pályán volt a 2-1-re elveszített találkozón.

Koman Vladimir is begyűjtött egy sárga lapot csapata, az Adanaspor idegenbeli bajnokiján a török élvonal negyedik fordulójában. A magyar középpályás a 74. percig volt a pályán – a pontszerzés elmaradt: 1-0-ra kaptak ki az Osmanlispor vendégeként.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik