Légiósok

Dzsudzsák: topformát akarok mutatni pénteken

Bizakodó a magyar játékos a pénteki rajt előtt, elmondása szerint jól megértik egymást a csapattársakkal a pályán.

Péntek délután elrajtol az arab emírségekbeli bajnokság, az Arabian Gulf League, ahol rögtön a nyitónapon bemutatkozik az al-Vahdában a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs. A szélső is részt vett a mérkőzés előtti szerda esti sajtótájékoztatón, amelyről a csapat hivatalos honlapja idézte Dzsudzsák szavait.

– Nagyon izgatottan várom, hogy végre lejátsszam első hivatalos meccsemet az új csapatomban, természetesen az lesz a célunk a Hatta elleni pénteki találkozón, hogy jó teljesítményt nyújtsunk, és begyűjtsük a három pontot – kezdte Dzsudzsák.

– Bár az utóbbi időben volt, hogy nem edzettem együtt a csapattal, mivel a válogatottnál voltam a Feröer-szigetek elleni vb-selejtező miatt, de ez csupán egy rövid időszak volt. Azon vagyok, hogy topformában legyek pénteken, különösen bizakodó vagyok emiatt azután, hogy a csapattársaimmal az edzéseken és a felkészülési mérkőzéseken is nagyon jól megértettük egymást, működött a kémia közöttünk. A fő cél számunkra minden egyes mérkőzésen a három pont begyűjtése, úgy gondolom, hogy az al-Vahda a bajnokság egyik legjobb csapata, és a legfontosabb személyes célom, hogy játékommal hozzájáruljak a dobogó valamely fokának az eléréséhez – zárta Dzsudzsák Balázs a sajtótájékoztatót.

Az al-Vahda magyar idő szerint pénteken 15.30-kor játssza első bajnoki mérkőzését a Hatta otthonában.

Olvasói sztorik