Légiósok

„Ezt nem kell megmagyarázni” – Nagy Dominik elmondta, miért igazolta le a Legia

Három jó meccs. Ennyi is elég volt, hogy meggyőzze a lengyeleket.

Nagyot fordult a világ Nagy Dominikkel a Ferencváros labdarúgócsapatának középpályásával. Februárban még a zöldek NB III-as együttesében Dorogon lépett pályára, majd a nagycsapatba beépülve, három jó időben mutatott jó teljesítményének köszönhetően a lengyel bajnok Legiához írt alá, ám az ősszel még a Groupama Arénában kell teljesítenie – írja az m4sport.hu.

Legutóbb már a válogatott bő keretében is számításba vett játékos 17 évesen mutatkozott be még az NB I-ben, még a Pécs színeiben, de a Ferencvároshoz igazolva két évig nem jutott szóhoz az élvonalban.

Az M4 Sport Fradi TV című magazinjában elmondta, úgy érzi, remek példa lehet mások előtt is, hogy a nehézségeknél sem kell feladni.

„Közhelynek hangzik, ha dolgozol a sors visszaadja” – véli Nagy, aki röviden összefoglalta, miként is győzte meg a Nemanja Nikolics góljaival Bajnokok Ligájában főtáblájáig jutó varsóiakat.

„Volt három jó meccsem, amire három különböző megfigyelő is azt mondta: igen. Ezt nem kell megmagyarázni.”

A februári helyzetet figyelembe véve óriási ugrás, de hogy korai-e vagy sem, ő maga sem tudja, de állítása szerint a Legia ajánlatát tízből kilencen nem utasítanák vissza.

A videóból többek között az is kiderül, mikor fordult meg a sorsa a kezdeti mellőzöttség után.

Olvasói sztorik