Légiósok

„Dobjátok ki Bogdánt” – záporozik a szurkolók kritikája a magyar kapusra

A válogatott játékost a Norwich elleni vereség és potyagól miatt támadják.

Kapcsolódó cikkek

Megírtuk: az angol másodosztályban a Wigan tegnap 2-1-es vereséget szenvedett a Norwich otthonában, ráadásul az első gólhoz kellett a magyar válogatott Bogdán Ádám szarvashibája is. Bogdán egy hazaadott labdát vett át hosszan, majd elmélázott, Murphy pedig lecsapott a játékszerre, és az üres kapuba lőtt.

A vereség után a Wigan Facebook-oldalán megjelentek a csalódott szurkolói kommentek. A legtöbben a szégyenletes jelzővel illetik a vereséget. A kapus is bőven kapott a kritikákból.

„Dobjátok ki Bogdánt” – van, aki szerint azonnal ki kell tenni a csapatból, a helyén pedig a 41 éves Jussi Jääskeläinennek kellene védenie. Más azt írja, amíg nem ejtik a magyar kapust, ne csodálkozzanak, hogy a védekezés egy romhalmaz. Egyszerűen nem bíznak meg benne a társak.

A joe.co.uk összeállításában sem kímélik Bogdánt.

– Hogy lehet Bogdán profi kapus? – kérdezte egy Twitter-felhasználó.

– Mi a francért Bogdán áll a kapuban? – írta egy másik.

– Hahaha gyerünk Bogdán, te nagy vörös hülye! – szólt az ebben a formában meglehetősen cenzúrázott harmadik.

– Bogdán Ádám, viccelsz velem? – így egy újabb felhasználó.

– Bogdán lehetséges, hogy a világ valaha volt legrosszabb kapusa, kérlek Istenem soha ne térjen vissza Liverpoolba! – szól egy kegyetlen üzenet.

– Sokáig nevettem ezen a megmozduláson és nem hiszem el, hogy leigazoltunk egy átlag alatti Championship-kapust – ezt már a Redditen írják.

– Brad Jones Buffonnak néz ki mellette! – utalnak a Liverpool korábbi cserekapusára válaszként.

– Bogdán, az első kapus csőlátással! – így egy másik hozzászóló.

A 34 éves menedzsert, Gary Caldwellt is támadják, a kritikák egy része szintén Bogdán játszatását emlegeti. Többen megjegyzik, hogy jó lenne, ha a játékosokat azokban a pozíciókban szerepeltetné, ahová tartoznak, mert ez így katasztrófa.

Olvasói sztorik