Légiósok

A lengyelek szerint vezér lett Gyurcsó Ádám

A tavaszhoz képest kiugróan jól teljesít a korábbi Videoton-szélső.

Egyre jobban játékba lendül Gyurcsó Ádám, a Pogon Szczecin magyarja. A korábbi Videoton-szélső még 2016 elején szerződött Lengyelországba, ám a tavasszal nem találta fehérvári formáját. A nyárra azonban összeszedte magát és a przegladsportowy.pl című oldal immáron dicséretének szentelt egy cikket.

– Dinamikus, harcos és ördöngösen cselez – kezdi a cikket a portál. – A szurkolók épp egy Gyurcsó Ádámról álmodtak, leszámítva, hogy csak ebben a szezonban kapta el így a fonalat és vált vezérré.

– Elmúlt három meccsén három gólpasszt jegyez és aktívan részt vett a Piast elleni 2-0-s siker egyik góljában is – emlékeztetett a szerző, majd Gyurcsót idézte.

– A legfontosabb, hogy már jó ideje veretlenek vagyunk és jól is játszunk. Örülünk, hogy a lassú kezdés után így összeálltunk! – mondta a magyar szélső, aki hozzátette: Lengyelországban nagyobb hangsúly van a fizikai felkészülésen, mivel a bajnokság tempója is magasabb.

– Gyurcsó idén már most majdnem annyi pontos beadással rendelkezik, mint tavasszal 14 meccs alatt összesen (17, illetve 18). Fejlődése talán abból is fakad, hogy egyre jobban beszéli a lengyel nyelvet, amelyet a közösségi médiában is érzékeltet – zárta a cikket a przegladsportowy.pl.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik