Légiósok

Lang: komoly ambícióim vannak a karrieremmel kapcsolatban

A magyar védőt hivatalosan is bemutatták a Dijonnál.

Hivatalos sajtótájékoztató keretén belül mutatták be a francia első osztályú Dijonnál Lang Ádámot kedd délelőtt. A magyar középhátvéd először nyilatkozott a francia sajtónak, az eseményen három magyar diák fordított neki.

A válogatott játékos a sajtótájékoztatón is megjegyezte, amit korábban honlapunknak is elmondott, eléggé izgult az utolsó napon, hogy összejöjjön az átigazolás, illetve sikerüljön rendben elintézni a papírokat.

– Nagyon jól szerepeltünk a válogatottal az Európa-bajnokságon, így lehetőségem nyílt kipróbálni magam Európában. Több helyről is kerestek, de a Dijon ajánlata volt a legkonkrétabb. Az Eb-szereplés volt a legjobb dolog eddig a karrieremben, rengeteg tapasztalatot szereztem a tornán, soha nem fogom elfelejteni – folytatta Lang, akit arról is kérdeztek, mit tud a francia bajnokságról és az új csapatáról.

– Természetesen ismertem a PSG-t, Zalatan Ibrahomovicot, e mellette pedig jó néhány csapatot is. A Dijon nemrég jutott fel, kiscsapat leszünk a bajnokságban, de próbálunk fejlődni és előrelépni. Láttam a a legutóbbi, Angers elleni meccsünk összefoglalóját a hotelszobámból. Nem volt túl sikeres az a találkozó, de szerintem ez a jövőben változni fog, egyre többször fogunk majd nyerni. Remélem, hogy az erőssége leszek majd a csapatnak, jó lenne a nemzetközi porondra is kilépni, komoly ambícióim vannak a karrieremmel kapcsolatban – idézi a védőt a hivatalos honlap.

Olvasói sztorik