Légiósok bajnokok ligája

Nikolics: nem félünk a Dortmundtól

A Legia Warszawa magyar gólvágója a Rangadónak nyilatkozott a szerda esti, BVB elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésről.

Szerda este 20.45-től a Borussia Dortmund együttesét látja vendégül a Nikolics Nemanját foglalkoztató Legia Warszawa a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A lengyel csapat magyar gólfelelőse a Rangadónak nyilatkozott a német sztárklub elleni várakozásairól.
– Nagyon várjuk már a mérkőzést, hiszen a klub húsz év után szerepel ismét a Bajnokok Ligája csoportkörében – kezdte a Rangadó megkeresésére Nikolics Nemanja. – A szurkolótábor és a város megérdemelte már, hogy itt legyünk, és biztosan parádés hangulat lesz a stadionban. Már most nagy tettet hajtottunk végre, és nem akarunk már további terhet rakni a saját vállunkra. Úgy léphetünk pályára, hogy nincs veszíteni valónk, és úgy gondolom, hogy ilyenkor lehet jó eredményt elérni. A BL-főtáblával mindannyian pályafutásunk újabb szakaszához érkeztünk. Mindenki meg akarja mutatni magát, ezért biztos vagyok benne, hogy mindenki a maximumot fogja kihozni magából.
– Természetesen a Dortmund a favorit. A BVB topcsapat, amely rendszeresen a Bajnokok Ligájában játszik, ráadásul néhány éve egészen a döntőig jutott – folytatta a 28 éves támadó, aki minden sorozatot figyelembe véve már kilenc gólnál jár a most futó évadban. – Ennek ellenére jó meccset várok, de nagyon fontos lesz, hogy nem szabad rágörcsölnünk. Mögöttünk lesz a fantasztikus szurkolótáborunk, amely a tizenkettedik játékosként segíti a csapatot. Nem tudok, és nem is szeretnék kiemelni egy játékost a Dortmundból, hiszen rengeteg kiváló futballista van a keretében, inkább csapatként foglalkozunk velük. A riválisunk topcsapat, mi pedig újoncok vagyunk ebben a sorozatban. Ennek ellenére nem szabad félnünk, és nem szabad, hogy túlságosan tiszteljük a németeket.

Olvasói sztorik