Légiósok

Légióskörkép: Megyeri egy gólt kapott, döntetlen lett a vége

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Nagy Ádám remek teljesítménnyel, győztes meccsen tért vissza a Bologna kezdőcsapatába a Cagliari elleni olasz élvonalbeli bajnokin.

Megyeri Balázs védte a Greuther Fürth kapuját a Düsseldorf otthonában a német másodosztály negyedik fordulójában. A magyar kapus csapata egészen a 78. percig őrizte a meccs elején kiharcolt minimális előnyét, de végül kapott egy gólt, így 1-1-re végzett. Szintén nem volt szerencséje a Stieber Zoltánnal felálló Kaiserslauternnek, mely 2-0-ra kapott ki a Sandhausen vendégeként – a válogatott támadó a 72. percig volt a pályán, a 29. percben egy sárga lapot gyűjtött be. Kalmár Zsolt 85 percet töltött a pályán a német regionális bajnokságban szereplő RB Leipzig tartalékcsapatának bajnokiján. Az együttes a Lokomotiv Leipziget győzte le 1-0-ra.

Szalai Ádám egy gólt vállalt csapata négy találatából – ő mentett pontot a Hoffenheimnek a Bundesligában.

Hiába Gyurcsó Ádám majdnem gólja, ami végül gólpassz lett, Kádár Tamás örülhetett a magyarok lengyelországi rangadóján.

Bár végig a pályán volt, csapatán nem tudott segíteni Bőle Lukács sem: a CSMS Iasi hazai pályán 1-0-ra kapott ki a Botosanitól a román élvonal hetedik fordulójában.

Guzmics Richárd is végigjátszotta csapata, a Wisla Kraków bajnokiját a lengyel élvonal nyolcadik fordulójában. A pontszerzés elmaradt: 2-1-re kaptak ki a Jagiellonia vendégeként.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik