Légiósok

„Balogh és Sallai 40 millió eurós játékosok lesznek”

Zamparini mélységesen hisz a magyarokban.

Úgy fest, Mauro Zamparini, a Palermo elnöke továbbra sem hajlandó megválni attól a fixa ideájától, hogy Balogh Norbertből és Sallai Rolandból a jövőben igazi európai klasszis lesz. Ez számunkra és persze a játékosok számára nem is feltétlenül baj, még akkor sem, ha a volt debreceni csatár eddig nem túl sokat bizonyított.

Zamparini a Mediagolnak hivatkozva tette a fenti kinyilatkoztatásokat.

– Balogh és Sallai 40 millió euró körüli árú játékosok lesznek. Nesztorovszki talán jól játszik, de nem egy jövőbeli bajnok. Úgy mutatták be nekem, mint egy olyan játékost, aki ontotta a gólokat Horvátországban. Fizikailag tán nem ugyanaz, de egy idősebb Belottinak tűnik nekem – utalt a klub korábbi, jelenleg Torino-játékos, 22 éves csatárára Zamparini.

– Ha Icardi lenne a csatárunk, de nem adjuk neki a labdát, ő is bohócot csinált volna magából. Baloghot én nem is játszattam volna, mert egy húsznapos sérülésből lábadozott. Elhoztam Embalót és Bentivegnát, de az edző Quaisont erőltette csatárként. Őrültség volt, de Ballardini ismét a nulláról keresgélte az ő helyét. Most aztán sajnos Quaison és Trajkovszki is egy hónapig sérült – kritizálta finoman a Palermo volt trénerét az elnök.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik