Légiósok

Egy spanyol csapat nevetséges ajánlattal üldözte Nikolicsot

A Deportivo Alavés az utolsó pillanatig meg akarta szerezni a Legia Warszawa magyar gólvágóját.

Hetekig tartó pletykaáradat zárult az átigazolási időszak befejezésével, miután eldőlt, hogy Nikolics Nemanja marad a BL-csoportkörben szerelő Legia Warszawa játékosa.

A lengyel klub magyar gólvágójáért a korábbi hírek szerint a Premier League-ben szereplő Hull City és az izraeli Maccabi Tel-Aviv érdeklődött, most pedig a lengyel futbolnews.pl arról ír, hogy a spanyol élvonal újonca, a korábbi UEFA-kupa döntő Deportivo Alavés volt Nikolics legkitartóbb kérője. A spanyol együttes a hírek szerint az átigazolási időszak utolsó pillanatáig ostromolták a Legiát a csatár megszerzéséért, mindhiába.

A spanyolok ajánlata ugyanis a lap szerint nevetséges volt: A Deportivo Alavés félmillió eurót kínált Nikolicsért, a Legia azonban legalább 3,5 milliót akart kapni a lengyel bajnokság gólkirályáért. Természetesen Nikolics tetszését sem nyerte el a megkeresés, hiszen amíg a Legiával a Bajnokok Ligájában a Real Madrid és a Dortmund ellen léphet pályára, addig az újonc Alavés csapatával maximum a bennmaradásért küzdhetett volna.

Olvasói sztorik