Légiósok

Nagy Ádámot az olaszok is hiányolták a Bologna kezdőjéből

Sallaiban viszont sok lehetőséget látnak – lapszemle.

Vasárnap este 1-1-es döntetlent ért el a Palermo az Internazionale otthonában az olasz bajnokság második fordulójában. A szicíliaiaknál pályára lépett Sallai Roland és Balogh Norbert is. Előbbi az 55. percben állt be, és tevékenyen kivette a részét a döntetlenből, végig aktívan játszott, sokat harcolt a középpályán, és egy veszélyes lövése is volt.

Az ilovepalermocalcio.com újságírója, Azio Agnese Twitter-oldalán azt írta, hogy nagyon fontos pontot szerzett a Palermo, és kiemelte, hogy a csapat játékán van még mit javítani, a 19 éves Sallai Roland játéka viszont rendkívül pozitív volt, és egyértelműen látható, hogy nagy potenciállal rendelkezik.

Ugyanezen közösségi oldalon egy másik vélemény szerint egy nagyon jó játékost láttak villogni a pályán Sallai személyében.

Balogh Norbert csak a 76. percben állt be, keveset volt játékban, e mellett pedig több percen keresztül a pályán kívül ápolták, miután a hajrában Danilo D’Ambrosio könyökölte fejbe, aminek következtében felrepedt a bőre, így az ő teljesítményére külön nem tértek ki.

A Bologna nagy verésbe szaladt bele a Torino ellen idegenben, Nagy Ádám az 56. percben állt be a vendégekhez 3-1-es hazai állásnál, végül 5-1-re maradtak alul. A tuttobolognaweb.it 5-ös osztályzatot adott a magyarnak, és azt írták róla, hogy megpróbált lendületet és minőséget vinni a játékba, de a csapat nagy része már a lefújást várta. A dotsport.it 5.5-ös jeggyel látta el honfitársunkat, a lap megjegyezte, nem volt könnyű dolga a játékosnak, hiszen már egy reményvesztett együttesbe állt be.

A mérkőzés végi sajtótájékoztatón egyébként a bolognaiak vezetőedzője, Roberto Donadoni egyből azt a kérdést kapta meg az újságíróktól, hogy miért változtatott az előző fordulóbeli győztes csapaton három helyen is, de legfőképpen Nagy és Krejci padra ültetését rótták fel a szakembernek. A tréner csupán annyit válaszolt, hogy mindegyik játékosában bízik, és egyszerre csak 11 embere lehet a pályán.

Olvasói sztorik