Légiósok

Stieber: a vezetőedző meggyőzött, hogy szüksége van rám

A Kaiserslautern új játékosa bízik benne, hogy minél több góllal tud segíteni csapatának.

Stieber Zoltán augusztus 12-én igazolt át hivatalosan is a Hamburgtól a német másodosztályú Kaiserslauternhez. A szélső három éves szerződést írt alá új csapatánál. A Bundesliga 2. második fordulójában már be is mutatkozott a magyar válogatott játékos, a 64. percben állt be a Würzburg Kickers ellen. A Német Kupában azonban már kezdőként bizonyíthatott, és élt is a lehetőséggel, hiszen szenzációs gólt szerzett. A 27 éves focista a Lautern hivatalos honlapjának adott interjút, és elmondta, hogyan érzi magát az új társak között, valamint miért esett a választása a vörös ördögökre.

– Sikerült már elég jól elhelyezkednem a csapatnál, a társak nagyon jól fogadtak. Az itteni lakásom még függőben van, bízom benne, hogy miután megtaláljuk a megfelelőt, rövid időn belül át tudunk költözni, és aztán már csakis a focira tudok koncentrálni – kezdte a csapat hivatalos honlapjának adott nyilatkozatát a magyar játékos . – A vezetőedzővel nagyon jól megértettük egymást, amikor beszélgettünk az ide igazolásomról, szüksége volt rám, meggyőzött arról, hogy a Kaiserslauternben folytassam. Bízom benne, hogy jól fogom érezni magam, és segíteni tudok a csapatnak a céljai elérésében. Azt gondolom, hogy az erősségeim közé tartozik az egy az egy elleni játék, valamint gólveszélyes vagyok. Azon leszek a jövőben, hogy a támadásokban az együttes hasznára legyek.

Az újságíró ezután dicsérte Stieber gólját, szerinte joggal pályázik a legutóbbi találata a hónap gólja címre.

– Mindenáron az a célom, hogy minél több gólt szerezzek, és minél több találatunkból kivegyem a részem. Viszont természetesen nem az az elsődlegesen fontos, hogy én betaláljak, hanem az, hogy a csapat jó eredményeket érjen el. Az csupán csak egy bónusz, ha eredményes vagyok, vagy gólpasszt jegyzek – zárta az interjút Stieber zoltán.

Olvasói sztorik