Légiósok

Rossz napot fogtak ki a magyar légiósok

Bogdán és Kleinheisler sem tündökölt, Huszti elfogadható volt.

Három honfitársunk szombati teljesítményét értékelte a WhoScored.com. A Bundesligában játszó Kleinheisler-Huszti duó mellett a wiganes Bogdán Ádám meccséről is képet kaphattunk (Tőzsér Dániel nem lépett pályára a QPR színeiben).

Hármójuk közül a legjobb az Eintracht Frankfurttal a Schalkét megverő Huszti Szabolcs lett. A magyar szélső győztes gólpasszal segítette csapatát a végül 1-0-ra megnyert mérkőzésen, de ezen kívül nem alkotott maradandót, hiszen már az 56. percben lecserélték és összességében csak 6,8-as értékeléssel zárt. A kezdők közül a balhátvéd Oczipka (6,7), a támadó Hrgota (6,6)), a középpályás Mascarell (6,6) és a kiállítása miatt levonást elszenvedő Michael Hector (6,5) lett ennél rosszabb.

2-0-s vereséget szenvedett Kölnben a 86. percben megsérülő Kleinheisler László. A támadószekció jobb oldalán bevetett korábbi Videoton-játékos 6,3-al zárta a meccset, amely a csapat többi tagjához képest ugyan nem rossz (az átlag 6,19 lett), de önmagában véve nem kifejezetten jó teljesítmény. A vele együtt érkező csatár, Sven Schipplock 5,9-et kapott.

A legrosszabb azonban a Wigannel újfent kikapó Bogdán Ádám lett. Kapusunk végigvédte az 1-0-ra elvesztett találkozót, amely során a 48. percben mattolta a QPR. A 6,4-es csapatátlaghoz képest gyengébben, mindössze 6,1-el hozta le a meccset, ennél hárman kaptak kevesebbet, köztük az Eb-n tulajdonképpen nem is játszó észak-ír, Will Grigg, aki mindössze 5,7 pontnyit teljesített.

Olvasói sztorik