Légiósok

Rémes fordulatot vehet a Nikolics-ügy

Csak remélni merjük, hogy a Legia nem a pénzt tartja a legfontosabb szempontnak, és nem adja el a Maccabi Tel-Avivnak a magyar csatárt.

Nincs olyan nap, hogy ne bukkanna fel egy új kérő Nikolics Nemanjáért. A varsói együttest kis túlzással egyedül a BL-főtáblára lövő (csapata hét góljából ötöt szerzett) futballistát a hírek szerint vinné az izraeli Maccabi is, méghozzá igen tekintélyes, négymillió eurós átigazolási összegért.

A hírt a lengyel Sportowefakty portálszellőztette meg, és a lap úgy tudja, sokat lendíthet az üzleten, hogy a Tel-Aviv csütörtök éjjel bejutott az Európa Liga főtáblájára, miután tizenegyespárbajban legyőzte Futács Márkó horvát együttesét, a Hajdukot. A Maccabinak aligha jelent gondot a négymillió eurós összeg, tekintve, hogy tulajdonosát, a kanadai Mitchell Goldhart a világ egyik leggazdagabb embereként tartják számon. A lengyel honlap szerint Nikolics is hajlandónak mutatkozik arra, hogy az iránta már korábban is érdeklődő Maccabiba igazoljon.

Az izraeli együttes a nyáron elengedte első számú góllövőjét (36 bajnoki meccs, 35 találat), a Kínába igazoló Eran Zahavit, nem csoda, hogy csatárt keres.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik