Légiósok

Légióskörkép: győzelmet érő magyar gólpassz a Bundesliga 2-ben

Nagy Dániel kiváló cserének bizonyult.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Würzburger Kickers 2-1-re nyert a Heideheim ellen a német másodosztály harmadik fordulójának pénteki mérkőzésén. A vendégeknél Nagy Dániel a kispadon kezdett, és egészen a 83. percig várt arra, hogy edzője pályára küldje. A magyar középpályás meghálálta a bizalmat: a 89. percben, 1-1-es állásnál ő adta gólpasszt Benatellinek.

Bőle Lukács végig a pályán volt a román élvonal hatodik fordulójában: a szélső csapata, a CSMS Iasi a Concordia vendégeként játszott 0-0-s döntetlent.

A Guzmics Richárddal felálló Wisla Kraków-védelem képtelen volt tartani a Slask Wroclaw támadóit: a lengyel bajnokság hetedik fordulójában a csapat hazai pályán szenvedett 5-1-es vereséget. Guzmics végig a pályán volt, a 84. percben egy sárga lapot is begyűjtött, míg a vendégeknél Mervó Bence a 92. percben állt be, Gosztonyi András viszont nem volt keretben.

Olvasói sztorik