Légiósok bajnokok ligája

Nikolics: Boldog vagyok, amiért a Real Madridot kaptuk

A magyar csatár szerint a Legia a BL-ben nagyot csatázhat a Sportinggal a csoport harmadik helyéért.

Mint ismert, a Nikolics Nemanját foglalkoztató Legia Warszawa bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ahol a lengyel csapat ellenfele a Real Madrid, a Borussia Dortmund és a portugál Sporting lesz. A magyar gólvágó a varsóiak hivatalos honlapjának nyilatkozott a mai sorsolás után.

– Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a favoritok, de minden mérkőzésen gólokért és pontokért fogunk harcolni – kezdte Nikolics Nemanja. – Miután eldőlt, hogy bejutottunk a csoportkörbe azt mondtam, hogy a legerősebb csapatokkal akarok találkozni. Ez most megtörtént. Nagyszerű tapasztalatszerzés és élmény lesz a világ legnagyobb klubjai ellen játszani, mint amilyen a Real Madrid és a Borussia Dortmund. Természetesen ebben a sorozatban nincsenek könnyű ellenfelek, mi játszani akarunk és élvezni a meccseket.

– A Barcelonát vagy a Real Madridot akartam kapni csoportellenfélnek, úgyhogy boldog vagyok – folytatta Nikolics. – Korábban azt is mondtam, hogy jó lenne két topcsapattal összekerülni, és egy olyannal, amellyel csatázhatunk a harmadik helyért. Egyértelmű, hogy a Real és a Dortmund a csoport két favoritja, de nekem úgy tűnik, hogy a Sportinggal nagyot harcolhatunk a harmadik pozícióért.

A Legia Warszawa sorsolása:

2016.09.14: Legia – Borussia Dortmund.

2016.09.27: Sporting – Legia

2016.10.18: Real Madrid – Legia

2016.11.02: Legia – Real Madrid

2016.11.22: Borussia Dortmund – Legia

2016.12.07: Legia – Sporting

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik