Légiósok

Stieber magyar válogatott csapattársat kaphat

Információink szerint jó eséllyel a német másodosztályba igazol Fiola Attila.

A Rangadó információ szerint Fiola Attila menedzsere megkezdte a tárgyalásokat a Bundesliga 2-ben szereplő Kaisersalutern csapatával.

Úgy tudjuk, a Puskás Akadémia játékosa közel van a megállapodáshoz. A Kaisersalutern, amely korábban leigazolta Stieber Zoltánt is, több magyar védőt is kinézett magának, közülük lehet a befutó Fiola.

Egy hónappal ezelőtti megkeresésünkre Bognár György, a PFLA edzője kategorikusan kijelentette – legnagyobb sajnálatára -, nem számol Fiolával (akit egyébiránt még két évig szerződés köt a klubhoz, az értékét 750 ezer euróra, vagyis 236 millió forintra taksálja a Transfermarkt portál), mert úgy tudja, nem Felcsúton fut neki az új idénynek. Az NB II-es csapat edzője akkor a főigazgatóhoz irányított bennünket.

– Magam is pletyka szinten hallottam a Hertháról és a Ferencvárosról, ám konkrét ajánlatot nem kaptunk – árulta el Takács Mihály. – A Puskás Akadémia mindig a játékosok érdekeit tartja szem előtt, nekünk nincs mitől tartanunk, inkább Attilát féltem. Most az a fontos, hogy minél előbb felépüljön, aztán meglátjuk, hogy alakul a sorsa.

Most tehát úgy tűnik, hogy megoldódik Fiola ügye, és mégsem ragad az NB II-ben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik