Légiósok

Real, Barca, Chelsea – Nikolics topcsapatok ellen játszana a BL-ben

A magyar támadó szerint nem az számít, hogyan játszottak, mert óriási eredményt értek el a Legiával.

Nikolics Nemanjával a soraiban a Legia Warszava 1-1-es döntetlent játszott az ír Dundalk együttesével, ezzel pedig a lengyel csapat 3-1-es összesítéssel kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája főtáblájára. Az elmúlt hetekben a sajtó által már eladott magyar támadó úgy tűnik, tervez a BL-re, és az az álma, hogy a világ legjobb csapatai ellen mutathassa meg magát – Nikolics a tegnapi teljesítményről visszafogottan, az elért eredményről viszont lelkesen beszélt a legia.sport.pl-nek adott interjújában:

– Nem a keddi volt életünk meccse, sem nekem sem a csapatnak, de az ilyen találkozókra mindig rányomja a bélyegét a hatalmas tét. Hiába értünk el remek eredményt Írországban, így is óriási volt rajtunk a nyomás, úgy gondolom, ennek tudható be a gyengébb teljesítmény – de ez mindegy is, pár nap múlva az emberek a mutatott játékra már nem fognak emlékezni, csakis az számít majd, hogy ott vagyunk a BL-főtáblán! Lengyel csapat 20 év óta először kvalifikálta magát ide, azt hiszem ez mindent elmond arról, mekkora tettet hajtottunk végre – lelkendezett a magyar légiós.

A BL-selejtezők során öt gólt szerző Nikolics a legrangosabb európai kupasorozatról is mondott pár szót, illetve az álomellenfeleit is megnevezte:

– Őszintének kell lennünk magunkkal: a csoportkörben minden győzelem, sőt minden szerzett pont bónusz lesz, egy kellemes meglepetés. A célunk az volt, hogy elérjük a főtáblát, ami sikerült is – minden más csak hab a tortán. De nem is szeretnék erről többet beszélni, most az ünneplésnek van itt az ideje. Hogy kik ellen szeretnék játszani a csoportban? A világ legjobbjai ellen, ez nem is kérdés, ez az álmom. Azt szeretném, hogy a Real Madrid, a Barcelona, a Chelsea vagy a Manchester City jöjjön velünk szembe – zárta interjúját Nikolics.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik