Légiósok

Nikolics: képbe került a Napoli is

Lengyel sajtóinformáció szerint a nápolyiak is bejelentkeztek a gólkirályért.

Besnik Hasi, a lengyel bajnokságban címvédő Legia albán vezetőedzője a sportowefakty.wp.pl oldalon olvasható cikkben elmondta: Nikolics Nemanjának több ajánlata van, és kész elhagyni a csapatot, de még nem döntött véglegesen.

A tréner hozzátette: számára az a legfontosabb, hogy amíg Nikolics a varsóiakat erősíti, száz százalékig a feladatára összpontosítson.

A szerző hozzáteszik: úgy tűnik, hogy a magyar válogatott csatár megszerzéséhez az angol élvonalban újonc Hull City áll a legközelebb. Angol médiabeszámolók szerint 3,5 millió eurót fizetnek majd érte és három évre szóló megállapodást ír alá.

Besnik Hasi is megerősítette, hogy Nikolics jövője csak az ír Dundalk FC elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágója után dőlhet el. Mint kiderült, az újonc Arka Gdynia ellen 3-1-re levesztett szombati bajnoki meccsen azért nem játszott, mert pihentették.

Ugyanez a lengyel portálírta meg, hogy a Hull City mellett az olasz Napoli és a görög Olimpiakosz is kinézte magának a vajdasági játékost, tehát az átigazolása immár nem csak formaság, hiszen három klub verseng érte.

Olvasói sztorik