Légiósok

Csinos műsorvezetővel jár Szalai Ádám

A válogatott csatára miatt szakított eddigi párjával Iszak Eszter.

Ünnepelt labdarúgó lehet Iszak Eszter új kedvese. A VIVA tévé műsorvezetője állítólag hetek óta Szalai Ádámmal alkot egy párt – írja a Bors.

Ahogy arról a Blikk hétfőn beszámolt: Iszak Eszter és TNT együttes énekese, Dobrády Ákos szakítottak, ám úgy tűnik a szőkeségnek máris új szerelme van.

A Bors a magyar válogatott egyik tagjától megtudta, Esztit korántsem viselte meg a szakítás, sőt már hetek óta egy párt alkot Szalai Ádámmal, eddig azonban titokban tudták tartani a kapcsolatukat.

Ádám is júliusban szakított négy év után a kedvesével, és hamar összejött a vele egyidős műsorvezetővel. A Bors hétfőn megkereste a focistát, aki nem tagadta az értesülést.

– Amit biztosan állíthatok, hogy akkor nem találkoztunk Eszterrel, amikor Ákossal még együtt voltak. Viszont én szívesen találkozom Eszterrel, ha ő nyitott rá. A kapcsolatunkról nem tudok semmit nyilatkozni, de a magam részéről nem zárkózom el semmitől. A dolgok alakulása viszont sok mindentől függ, például, hogy egyáltalán tudunk-e találkozni – árulta el a Borsnak a 28 éves Szalai Ádám.

– Ákossal nem volt soha nézeteltérésünk, de úgy gondolom, hogy egyrészt mindannyian felnőtt emberek vagyunk, és amennyiben szükséges, meg tudjuk beszélni a dolgokat – akár a személyes témákat is –, másrészről a szakítás, véleményen szerint csak a párkapcsolatban lévő két emberre tartozik, senki másra – idézi a Hoffenheim csatárát a borsonline.hu.

Erősen kérdéses, Ádám és Eszter kapcsolata hogyan alakulhat, hiszen míg a tévést a munkája Budapesthez köti, addig a futballista Németországban él…

Olvasói sztorik