Légiósok

„Mervó láthathatlan” – kikerülhet a kezdőből a magyar csatár

Nem dicsérik a Slask Wroclaw támadóit a helyi lapok.

Nem dicsérik a Slask Wroclaw támadóit a helyi lapok. Az ok érthető: a Slask mindössze két találatnál jár idén, ráadásul azt is egy meccsen belül szerezték – a maradék öt találkozón rúgott gól nélkül maradtak Mervóék.

A Wroclaw egyetlen szerencséje, hogy a védelme éppolyan acélosan állja a sarat, mint amilyen gyenge a támadó szekció: hat meccsen két gólt kaptak. A négy 0-0-s meccs mellett ez jelenleg a 10. helyre elég.

– José Kante és Mervó Bence is láthatatlan volt a Wisla Plock ellen. Nem vettek részt a játékban. Kante kétszer cselezett, egyszer jól passzolt Iljevához, de ennyi. Mervó még ennél is passzívabb volt. A meccset nézve azon gondolkodtam, milyen formában lehet Bilinski és Idzik, hogy még így is Mervó kezd. A 65. percben részben választ kaptam: Bilinski a beállását követően küzdeni akart, aktív volt, gyakran a saját térfelére jött vissza labdát szerezni – fogalmazott a slasknet.com.

A leírtak alapján könnyen megeshet, hogy a Slask következő, Wisla Kraków elleni meccsén már nem a fiatal magyar támadó kezd majd…

Olvasói sztorik