Légiósok

Máris megvan, ki pótolja Nikolicsot a Legiában?

A szinte biztosan csapatot váltó magyar támadó helyére portugál csatár érkezhet.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Legia Warszava gólvágója, a magyar válogatott Nikolics Nemanja iránt élénken érdeklődik a Premier League egyik újonca, az idei kiírásban eddig százszázalékos Hull City – az egyre biztosabbnak tűnő csapatváltást támasztja alá az a tény is, hogy Nikolics a lelátóról nézte végig a varsóiak hétvégi bajnokiját.

Emellett több lengyel portál is azt fejtegeti, hogy kivel pótolhatja a lengyel címvédő a távozás előtt álló magyar gólvágót. A przegladsportowy.pl úgy tudja, a Legia vezetőségének két kiszemeltje van erre az egyáltalán nem könnyű feladatra: leginkább a Crvena Zvezda színeiben az előző szezonban 20 gólt és tíz gólpasszt jegyző 28 éves portugált, Hugo Vieirát szeretnék megszerezni a varsóiak, de egy fiatal lengyel labdarúgó, az előző idényt a Zaglebie Lubinnál töltő 21 éves Krzysztof Piatek neve is felmerült Nikolics utódjaként.

A lap hozzáteszi, a magyar csatár a Dundalk elleni keddi visszavágó után távozhat a Hull Cityhez, a “tigrisek” pedig egy négy millió euró körüli összeget utalhatnak érte a lengyelek számlájára.

Olvasói sztorik