Légiósok

Nikolicsért még konkrét ajánlatot sem kapott a Legia

A varsói klub elnöke is megszólalt; a Hull közben újabb csatárt nézett ki magának.

Finisébe érkezett az átigazolási piac, Nikolics Nemanját pedig egyelőre továbbra is tartja a Legia Warszawa. A hírek szerint már nem sokáig, mert a Hull City kitartóan ostromolja a lengyel klubot, akik számára most az elsődleges ugyanakkor a BL-csoportkör elérése. A varsóiak az odavágón 2-0-ra győztek Írországban, így rendkívül kedvező helyzetből várhatják a visszavágót.

– Nemanja Nikolicsot még nem adtuk el. Egyelőre nincs döntés az ügyében, még csak konkrét ajánlat sincs, mindössze puhatolózások. Jelenleg a keddi meccs élvez prioritást. Minden játékos távozására van forgatókönyvünk. Amíg Niko velünk van, boldogok vagyunk, de ha előre szeretne lépni a karrierjében, és ez mindkét félnek előnyös, távozhat – ezt Boguslaw Lesnodorski, a Legia Warszawa elnöke nyilatkozta egy, a TOK FM-nek adott rádióinterjúban.

Mindeközben a Hull City ideiglenes menedzsere, Mike Phelan elmondta, aktívak maradnak az átigazolási piacon. Ezzel egybecseng és érdekes helyzetet szül Nikolics számára, hogy az eddig egyetlen nyári átigazolást sem végrehajtó „tigrisek” a hírek szerint komolyan érdeklődnek a Southampton csatára, Jay Rodríguez iránt.

Olvasói sztorik