Légiósok

Gyurcsót ismét nagyon megdicsérték a lengyelek

Őt tartják a Pogon leggyorsabb játékosának.

A Pogon Szczecin 2-0-ra legyőzte a Piast Gliwice csapatát a lengyel élvonalban szombaton. Bár egyik gólt sem Gyurcsó Ádám szerezte,a klub honlapján nagyon megdicsérték honfitársunkat, mondván: ő volt az egyik legaktívabb játékos a mérkőzésen, és mindkét találat előkészítésében fontos szerepe volt.

– Ez volt a legjobb meccse a Pogon színeiben?
– Nem, talán nem a legjobb. Nem csak számomra volt jó, hanem az egész csapatnak. Jól játszottunk, de nem is volt más választásunk, mert a szezon rosszul indul. A Cracovia ellen is fontos lesz nyerni, mert utána jön egy kis szünet a válogatott meccsek miatt – mondta Gyurcsó.

A Pogon előző négy találkozójának gólkülönbsége 12-1, ami rendkívül impozáns, de Gyurcsó nem tudja, mi a jelentős formajavulás oka.

– Nehéz megtalálni az okot. A szezon elején sem játszottunk rosszul, de mivel nem volt meg az eredménye, nehéz volt azt mondani, hogy jól játszottunk. A Lubin elleni meccs után éreztem azt, hogy valami változik. Ez az a szint, amit tartani akarunk. Mostanában egyre több gólt érünk el, aminek nagyon örülünk. Örömmel lépünk pályára minden alkalommal, és nagyon várjuk a következő találkozót, amit szintén meg kell nyerni.

A szerző egyenesen odáig merészkedett, hogy megkérdezte: Gyurcsó saját magát tartja-e jelenlegi csapata leggyorsabb játékosának. „Azért kérdezem, mert ma volt néhány szituáció, amikor esélyt sem adott ellenfelének a versenyfutás során. Ennek a fénypontja az az ellentámadás volt, amely a második gólt eredményezte.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik