Légiósok

Fizetésképtelenség miatt menekül a Wislától Guzmics?

Új a tulaj, de akadnak még gondok...

Az elmúlt hónapok pénzügyi problémái után új tulajdonosa van a Guzmics Richárd játékjogát is birtokló Wisla Krakównak. A sportowefakty.pl oldal információi szerint Jakub Meresinski már találkozott is a csapattal, de túlzás volna gyümölcsözőnek nevezni a megbeszélést. A pénzember egyszerűen türelmet kért a labdarúgóktól, akik már egy ideje nem kaptak fizetést.

A lengyel portál nem hivatalos információi szerint a havi apanázs immáron két hónapja késik a Wislánál, de Krzysztof Sachs, a Lengyel Labdarúgó-szövetség Licenc Bizottságának egyik tagja ezt nem erősítette meg.

– Úgy hallottuk, csak a júliusi fizetésről van szó, ami mindössze nyolc-kilenc napos csúszást jelent. Viszont szeretném hangsúlyozni, hogy ezzel az információval kapcsolatban sem kaptunk megerősítést. Ugyanakkor a lengyel körülmények között még a két hónapos késés sem volna olyan rossz – fogalmazott Sachs.

Amennyiben az információk valósak, nem kizárt, hogy ez áll Guzmics Richárd távozási szándéka mögött is, sőt könnyen lehet, hogy ebben az esetben maga a klub is szeretne pénzt kapni a válogatott védőért.

A korábbi Haladás-bekket először a Pescara igazolta volna le (ők 500 ezer eurót adtak volna érte), de az az üzlet kútba esett. Legutóbb a Steaua érdeklődéséről lehetett hallani.

Olvasói sztorik