Légiósok

A szurkolók hiányolták Kleinheislert a pályáról

„Csak Szkripnyik tudja, miért nem játszatta!”

Kleinheisler László néhány nappal ezelőtt hivatalosan is kölcsönbe került, méghozzá a Werder Bremenhez hasonlóan bundesligás Darmstadt csapatához. A kiscsapat tavaly nagy meglepetésre harcolta ki a bennmaradást, ráadásul meglehetősen simán, a brémaiakkal azonos pontszámmal végezve. Élvonalbeli tagságuk meghosszabbításához kétség sem fért, mivel a szezon jó részét a végső, 14. pozíciónál jóval feljebb töltötték. A Weser-parti kölcsönjátékosokról ráadásul szép emlékeik is lehetnek, hiszen szintén onnan érkezett hozzájuk Luca Caldirola, aki remek teljesítményt nyújtott az előző szezonban.

A Darmstadt egyik szurkolói oldala most kifejezetten Kleinheisler Lászlóról kérdezte a Werder Bremen fanclubjának két tagját, Johannát és Kimet.

– Max Kruse leigazolása után várható volt, hogy Kleinheislert kölcsönadjuk. Főleg, hogy mindig túl sokan vagyunk a középpályára. Szerintem a Darmstadt kiváló hely a kölcsönadásra. Az eladás nem jöhetett szóba, de opciós joggal élhet majd a Darmstadt. Mivel valószínűleg azonnal versenyképesek leszünk, valamit ők is kihozhatnak a kölcsönből – fogalmazott Johanna.

Ezt követően szóba került a magyar válogatott középpályás kevés tavaszi játéklehetősége is.

– Csak Szkripnyik tudja, miért nem játszatta. A meccsek alatt gyakran gondoltam arra, hogy be kéne cserélni, mert a játékstílusával lendíthetne a csapaton, de Viktor sajnos nem olvasta a gondolataimat – árulta el Kim.

Kleinheisler az Európa-bajnokságon is kiválóan szerepelt, harcos mentalitásáról egyre többen ismerik.

– Olyan, mint egy harci terrier. Szeretem, amikor játszik, remekül vált irányt. Sokszor akar nagy passzt adni, de ez nem mindig jön össze – nyilatkozta Johanna.

Olvasói sztorik