Légiósok

Nikolics a Hull Cityvel egyeztet

Azonban más klubok is képben vannak.

Az angol élvonalbeli Hull City áll a legközelebb a Legia Warszawát erősítő magyar válogatott labdarúgó, Nikolics Nemanja megszerzéséhez – értesült a Nemzeti Sport Online a lengyel klubhoz közeli forrásból. Filipovics Vladan, a játékos menedzsere megerősítette az értesülést.

A lap úgy tudja, a felek között előrehaladott tárgyalások folynak, és ha sikerül megegyezni, az ügyletet a lengyel klub Bajnokok Ligája-selejtezője után véglegesítik. Lengyelországi értesüléseink szerint a vételár hárommillió euró körül lesz.

„Meg tudom erősíteni, hogy egyeztetések folynak a Hull Cityvel – mondta az NSO megkeresésére Filipovics Vladan, a játékos menedzsere. – Az angol klub konkrét lépéseket tett, megérkezett az ajánlata, de még nem zárult le a történet, más klubok is képben vannak.”

Filipovics a lehetséges vételárról nem beszélt, de hozzátette: a varsóiak szerdai BL-selejtezője előtt nem várható újabb fejlemény, az viszont nem zárható ki, hogy a visszavágó előtt megegyezés születik a támadó új klubjával.

A Legia szerdán idegenben, jövő kedden hazai pályán mérkőzik meg az ír bajnok Dundalkkel a BL-főtábláért; a párharcot a lengyel csapat várja esélyesként.

Az érdeklődők közül a játékos megszerzéséhez pillanatnyilag legközelebb álló Hull City nem új ajánlattevő: az angol csapat már akkor tájékozódott Nikolics megszerzésének lehetőségeiről, amikor a csatár még a Videotonban futballozott.

Olvasói sztorik