Légiósok

Dárdai agresszívabb Herthát akar látni a pályán

Jobb támadójátékot vár a Bundesliga-rajtra készülő csapatától.

A felkészülési meccsein mindössze egyszer kapott csak ki a Hertha BSC, és a tavalyi szezon kiváló szereplése sem vetítette előre, hogy a Dárdai Pál vezette csapat az Európa Liga harmadik fordulójában bekapcsolódva rögtön búcsút int a sorozattól – ráadásul tette ezt úgy, hogy a Bröndby elleni első meccsen 1-0-s előnyt szerzett.

Dárdai levonta a következtetéseket a párharcból, és szombaton, az együttes utolsó edzőmeccsén már látni szeretné a javulást.

– Kompakt és jobb testbeszédet akarok látni, mint eddig – szögezte le Dárdai Pál a Kicker hasábjain. – Az elmúlt időszakban majdhogynem csak öngólokból voltunk eredményesek, ezen változtatni kell. Több agresszivitást és jobb együttműködést várok a pályán.

Szombat este a Napoli lesz a Hertha ellenfele – Dárdai 18 játékossal várja a felkészülési meccset, és jelezte, mindenkinek lehetőséget fog adni a bizonyításra. Néhány sérülés viszont hátráltatja a munkát, ráadásul Salomon Kalou is csak most tért vissza a csapathoz: a játékos édesapja halála miatt utazott haza, és csak rajta áll a döntés, hogy szombaton vállalja-e a játékot.

Olvasói sztorik