Légiósok

Kádárért nincs újabb ajánlat, várni kell

A Poznannál is szomorúak a kútba esett Lokomotiv-üzlet miatt, de még nem adták fel a reményt.

Ahogy arról a Rangadó.hu is beszámolt, Kádár Tamás rendkívül közel állt ahhoz, hogy a Lokomotiv Moszkva labdarúgója legyen, de az oroszok az utolsó pillanatban elálltak az üzlettől.

A meg nem történő transzfer miatt nemcsak a magyar bekk, hanem klubja, a lengyel Lech Poznan is csalódott. A csapat trénere az alábbiakat nyilatkozta:

– Arra számítottam, hogy Kádár jobban elkeseredik. Egyértelmű, hogy a klub és az ő számára is előnyös átigazolásról volt szó – fogalmazott Jan Urban, majd hozzátette: korántsem biztos, hogy a balhátvéd marad Poznanban.

– Úgy fest, biztos benne, hogy az átigazolási időszak végéig befut érte egy másik ajánlat. Még nem beszéltünk vele erről. Mi is csak várunk, hogy ez megtörténjen – nyilatkozta Urban.

A Lech egyébként borzasztóan kezdte az idényt, négy forduló után egy ponttal utolsó. Legutóbb a középmezőnybe tartozó Korona Kielce verte 4-1-re, így nem csoda, hogy a kkslech.com szurkolói oldalon futó szavazáson sem Kádár, sem csapattársai nem kaptak túl magas értékeléseket a hétvégi bajnokin nyújtott performanszukra.

Az 1-től 6-ig terjedő skálán (ahol utóbbi a legjobb) a legtöbb szavazat Kádár teljesítményére vonatkozóan az 1-es, az értékelők csaknem fele gondolkodott így. Az átlagpontszám egyébként 1,93 lett.

A csapat legjobbja a harmadik fordulóhoz hasonlóan 2.49-cel Kádár posztriválisa, Robert Gummy. A magyar védő egyébként az ő játéka miatt volt kénytelen ezúttal középhátvédként szerepelni.

Olvasói sztorik