Légiósok

Priskin győztes gólt lőne a Dunaszerdahelynek

A pozsonyiak csatáránál már nem téma a klubváltás.

Priskin Tamás csapata, a Slovan Bratislava szombaton a dunaszerdahelyi DAC együttesével találkozik a szlovák élvonal rangadóján. A válogatott csatár klubja honlapjánelmondta, hogy nehéz meccsre számít, de szerint legalább egy góllal nyerni fognak.

„Mozgalmas hét áll mögöttünk, hiszen új, ideiglenes edzőnk van” – kezdte Priskin. Az edzőváltást követően egyelőre Vladimir Koník irányítja az első keretet is.

„A hét folyamán mindannyian nagyon keményen dolgoztunk. Az edzőnk új taktikai elemeket is mutatott, ezeknek tükröződniük kell a játékunkon. Teljes mértékben a DAC elleni párharcra koncentrálunk, amelyet egyszerűen meg kell nyernünk” – közölte a magyar válogatott csatár.

A Podbrezova elleni gól nélküli meccsen a kapufát találta el. „Mindezt most már kitöröltem a fejemből, de a meccs után nagyon nehéz volt kezelnem a helyzetet. Kár, hogy elkéstem, csak tíz centiméter hiányzott” – folytatta.

A cikk megemlíti, hogy a nyári szünetben több helyről is érdeklődtek iránta, de ő úgy fogalmazott, hogy továbbra is teljes mértékben a Slovan sikerére összpontosít, most pedig elsősorban a Dunaszerdahely elleni meccsre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik