Légiósok

Merre tovább? Nikolics gondolkodási időt kért

A Legia Warszawa magyar válogatott csatára a Rangadónak reagált az utóbbi napok pletykáira.

Az utóbbi napokban rengeteg pletyka jelent Nikolics Nemanjáról, aki csapatával, a lengyel bajnok Legia Warszawával a szlovák Trencín szerda esti kiejtése után egyetlen lépésre került attól, hogy bejusson a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A BL-selejtezőkön már négy találatnál járó magyar válogatott támadót a hét elején a portugál Portóval, csütörtökön pedig a görög Olimpiakosszal hozták szóba. A gólérzékeny csatár a Rangadónak nyilatkozva beszélt a jövőjéről és reagált a friss pletykákra.

– Valamelyik pletykának van, valamelyiknek nincs valóságalapja – kezdte Nikolics Nemanja. – Kaptam például olyan konkrét ajánlatot, amire nemet mondtam. Jelenleg van olyan konkrét ajánlat, amelyre kaptam néhány nap gondolkodási időt. Nem tagadom, hogy vannak megkeresések, de nevekről természetesen nem beszélhetek. Nem könnyű, de próbálok nem gondolni ezekre, a Legia is megérdemli, hogy maximálisan a klubra koncentráljak, és próbáljak segíteni. Örülök annak, hogy ismét gólokkal tudtam hozzájárulni, hogy bejussunk legalább az Európa Ligába, és hogy egy lépésre kerültünk a BL-től. A menedzserem teszi a dolgát, maximálisan megbízom benne. Ő tudja, hogy mit akarok, és ő is kapcsolatban áll a Legia vezetőségével. Van még egy hónap, ami nagyon sok idő.

– Már megszoktam, hogy az átigazolási időszakban ekkora a felhajtás körülöttem Ez egy jó jel, hiszen ezek szerint valamit jól csinálok – folytatta a Legia magyar válogatott légiósa. – Pozitív problémák, hogy ezeken kell agyalni. Az újságokban sok minden megjelenik, de én csak azt hiszem el, amit a menedzserem mond. Voltak konkrét ajánlatok, amelyekre már nemet mondtunk, vannak most olyanok, amelyekre adtak pár napot, hogy gondolkozzunk. A kérőnek természetesen a Legiával is meg kell egyeznie. A menedzserem az előző szezon végén kötött egy olyan kompromisszumot a klubbal, hogyha érkezik olyan összegű ajánlat, akkor el fognak engedni. Két év még hátravan a szerződésemből, és az elsődleges célom, hogy segítsek a Legiának. Nincs kizárva, hogy maradok, és nincs kizárva, hogy távozom. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

Olvasói sztorik