Légiósok

Kádár biztosan nem igazol a Lokomotiv Moszkvához

Az oroszok szinte az utolsó pillanatban álltak el az üzlettől.

A pazarul sikerült Európa-bajnokság után valamennyire a Lech Poznanban játszó Kádár Tamás iránt is megnőtt az érdeklődés. A palermós híreket követően szép csendben csaknem pecsét került a Lokomotiv Moszkva ajánlatára, de végül ez az üzlet sem köttetett meg. Az okokról magát a balhátvédet kérdezte a poznan.sport.pl.

– Igen, valóban ajánlatot tett értem a Lokomotiv és úgy tűnt, minden sínen van. Az oroszok által kínált összeg elfogadható volt – mondta Kádár, akiért valószínűleg 2,5 millió eurót fizetett volna a moszkvai csapat.

– Ennek ellenére az üzlet nem jött össze, de elképzelésem sincs, miért nem. Azt mondták, a Lokomotiv belső problémái miatt nem sikerült dűlőre jutni. El akartam igazolni, magasabb szinten akartam játszani, főleg egy ilyen jól sikerült Eb után – vallotta be a balhátvéd őszintén.

– Mit tehetnék? Edzem tovább, hogy fizikálisan jó állapotba kerüljek, ez ugyanis egyelőre nincs így. Aztán meglátjuk, mi történik még az átigazolási időszak zárásáig – nyilatkozta kissé keserűen a magyar válogatott játékos.

A Lech pocsékul kezdte a bajnokságot és három fordulót követően egy ponttal az utolsó, 16. helyen állnak.

Olvasói sztorik