Légiósok

„Gyenge teljesítmény, nem csinált semmi különöset” – ez Kádár értékelése

Az egész Lech Poznant lehúzzák a szurkolók az újabb vereséget követően.

Nincs új a nap alatt. Ahogy az az előző idényben is történt, a Videoton és a Lech Poznan is pocsékul kezdte az évet. A két, ennél jóval többre predesztinált együttes egyaránt kiesőhelyen áll, Kádár Tamásék konkrétan az utolsó helyen.

Legutóbb a Jagiellonia Biallystok verte őket 2-0-ra saját pályájukon. A meccset követően a Lech Poznan szurkolói oldala, a kkslech.com szavazást hirdetett, melyik pályára lépőt hogyan értékelik a drukkerek. Bár a többiek sem állnak éppen fényesen, a 23 percet kapó Kádár is igen gyenge pontszámmal rendelkezik.

Az 1-től 5-ig terjedő skálán az 1-es a leírás szerint a „rettenetes mérkőzés, nem az ő napja volt”, a 2-es a „gyenge teljesítmény, nem csinált semmi különöset”, míg az 5-ös az „ő volt a meccs sztárja”.

A Lech teljesítményéről sok mindent elárul, hogy a legjobb értékelés 2,88, amit épp az a Gummy kapott, akit Kádár váltott a 67. minutumban. A legrosszabbul a csatár Marcin Robak játszhatott, ő döbbenetes alacsony, 1,34-es teljesítményen állt a cikk írásakor.

Kádár átlaga 2,13, de a legtöbben – 34% – kettessel díjazták játékát.

Olvasói sztorik