Légiósok

Az EL-búcsú és a bajnoki botlás után menesztették Priskinék edzőjét

A nemzetközi kupa-kudarcot még átvészelte Papavasziliu, de a Podbrezová elleni hiba az állásába került.

Priskin Tamás a korábbi hírekkel ellentétben úgy néz ki, marad a Slovan Bratislava keretének tagja. A magyar csatár pocsékul kezdte a szezont a szlovák csapattal, hiszen az Európa Ligában a Ferencvárost is kiejtő Partizani Tirana ellen 0-0-s döntetlent játszottak az odavágón (és a visszavágóra nem került sor); majd a második körben 3-0-s lettországi vereségükkel kiestek a Jelgava ellen. A türelem már itt elfogyhatott volna az edző, Nikodimosz Papavasziliu iránt, de Ivan Kmotrík, a klub elnöke még kitartott mellette.

Ezt követően azonban a bajnokságban aratott két egygólos győzelem után már ott is becsúszott egy hiba, a Podbrezová 2-0-ra nyert ellenük, így a klub megvált Papavasziliutól. A közlemény mellé az elnök is nyilatkozott pár szót.

– Sajnálom, hogy ugyanott tartunk, ahol egy évvel ezelőtt. Az edzővel legtöbbször produktív futballt játszottunk és adtam neki időt, hogy a pályára is átültesse az elképzeléseit. Még a Jelgava elleni meccs után is megtartottam, de a mai, Podbrezová elleni vereség ismét csalódást keltett és változtatnom kellett a kispadon. Nikodimosz Papavasziliu mától nem a Slovan vezetőedzője. Feladatait ideiglenesen az U19-es csapat trénere, Vladimir Koník veszi át. Az állandó tréner személyének keresését már ezen a héten elkezdjük – nyilatkozta Kmotrík.

Olvasói sztorik