Légiósok

Légióskörkép: Forgács-gól az Olasz Kupában

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A húszéves Szántó Tamás a 63. percben lépett pályára a Rapid Wienben az Altach elleni bajnokin. Az osztrák Bundesliga második fordulójában csapata egy 76. percben kapott góllal maradt alul 1-0-ra.

A lengyel bajnokság harmadik fordulójában a Cracovia Kraków 0-0-t játszott a Leczna vendégeként. A krakkóiaknál Litauszki Róbertet a cserék közé nevezték, de nem küldték pályára.

Priskin Tamás végig a pályán volt a Slovan Bratislavában, de a magyar csatárnak és csapatának sem ment a gólszerzés: az együttes a Podbrezová otthonában kapott ki 2-0-ra a szlovák első osztály harmadik fordulójában.

Adorján Krisztián kezdőként vette ki a részét klubja, az olasz másodosztályra készülő Novara sikeréből. A csapat a Pro Piacenza ellen nyert edzőmeccset 3-2-es különbséggel.

A KRC Genk 2-1-re verte az Oostendét a belga bajnokság első fordulójában. Köteles László a kispadról nézte végig csapata idei első bajnoki sikerét.

Forgács Dávid gólja is kellett az Ancona továbbjutásához az Olasz Kupában. A magyar játékos a 65. percben volt eredményes a Südtirol elleni találkozón, melyet 4-3-ra nyert meg a csapata.

Olvasói sztorik