Légiósok

Nagy Ádámék meccse félbeszakadt, Németh győztes gólt lőtt

Husztiék gálázva nyertek edzőmeccset: öt gólt rúgtak a negyedosztályú ellenfélnek.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Huszti Szabolcs együttese, a német élvonalban szereplő Eintracht Frankfurt felkészülési meccsen verte nagyon simán, 5-0-ra a negyedosztályú TSV Steinbachot. A magyar középpályás kezdőként kapott lehetőséget, gólt nem szerzett.

Dárdai Pál együttese, a szintén német Hertha BSC a másodosztályú Eintracht Braunschweig otthonában játszott felkészülési találkozót, amelyet a magyar vezetőedző csapata 2-1-re meg is nyert.

Az olasz Bologna Nagy Ádámmal a kezdőcsapatban játszott az arab emírségekbeli al-Ain ellen, ám a meccs villámlás miatt, 2-0-s olasz vezetésnél félbeszakadt.

Dzsudzsák Balázs jelenlegi csapata, a török Bursaspor a német Darmstadt ellen játszott edzőmeccset, amelyen 3-0-ra kikapott. Dzsudzsák a 70. percben szállt be, addigra kialakult a végeredmény.

Lengyelországban már a bajnokság harmadik fordulója zajlik. A Guzmics Richárddal felálló Wisla Kraków a Lechia Gdansk otthonában lépett pályára, és kapott ki 3-1-re, Guzmics végig a pályán volt.

Szintén a lengyeleknél Nikolics Nemanja klubja, a Legia Warszawa a 10. percre 2-0-s hátrányba került a Plock otthonában, innen tudtak fordítani Prijovic, Kucharczyk és Lewczuk találataival 3-2-re. Nikolics csereként az utolsó nyolc percre szállt be, akkorra kialakult a végeredmény.

Németh Krisztián klubja, a katari al-Garafa, Portugáliában, a Benfica második csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést. Az arabok 1-0-ra győztek, az egyetlen gólt éppen a hatvan percet játszó Németh szerezte.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik