Légiósok

Dzsudzsák Balázs az ország legjobb fenekű nőjével bulizott – FOTÓ

A magyar válogatott csapatkapitánya a pályán kívül is sztár: vasárnap éjjel Dzsudzsák Balázs az „ország fenekével”, Edinával partizott a Forma–1-es sztárok buliján.

Csinos lányok tucatjai gyűltek össze a Buddha-Bar hotelben vasárnap este, hogy a pilótákkal együtt ünnepeljenek a Forma–1 Magyar Nagydíj után. Amíg a többség a pilótákat próbálta meg rávenni egy közös fotózásra, addig a magyar válogatott kapitánya, Dzsudzsák Balázs felhőtlenül szórakozott a VIP-szektorban – írja a Bors. Mivel fotósokat és újságírókat nem engedtek be az elzárt részbe, senkinek nem kellett attól tartania, hogy magyarázkodásra okot adó helyzetbe kerül. Így mindenki önmagát adhatta.

Egy ott dolgozó lány elmondása szerint a sztárfocista is így tett: egész este oldott hangulatban mulatott egy nagyobb társasággal. A csinos lányok sem kerülték el a figyelmét, akik közül eggyel különösen meghitt perceket töltött együtt. Erről egy ott dolgozó másik lány beszélt a Borsnak.

– Nekünk úgy tűnt, már ismerhetik egymást az Edina nevű lánnyal, akivel egy vidékről származnak – mesélte. – Állítólag még az Eb ideje alatt ismerkedtek meg, de csak azt követően, Budapesten, egy buliban találkoztak először személyesen. Balázs este tizenegy körül érkezett, két-három órát tölthettek együtt, mert a focista utána továbbállt – magyarázta a forrás, aki egy képet is küldött Balázsról és a lányról.

Edinát már ismerhetik a Bors olvasói: márciusban megírták, „az ország feneke” tízmilliót is érhet, ugyanis számos klipben, tévéműsorban megmutathatta már magát. Megkeresésükre most szűkszavúan reagált, azonban arra ügyelt, hogy a vasárnap esti buliról és társaságáról ne áruljon el túl sokat.

– Való igaz, ott voltam este, és Balázzsal is láthattak együtt, de ebben nincs semmi különleges – mondta Edina, majd hozzátette: több kérdésre ez ügyben nem szeretne válaszolni.

Olvasói sztorik