Légiósok

Már a Bologna oldalát is ellepte a magyar trollhadsereg

Nagy Ádámot a kezdőbe követelik a szurkolók.

Korábbról már megszokhattuk, hogy amint egy honfitársunk külföldi bajnokságba igazol, a magyar szurkolók előszeretettel látogatják meg a játékos új klubjának közösségi oldalait. Talán az eddigi legnagyobb “támadás” a Notts County hivatalos Facebook lapját érte, amikor Bajner Bálint a csapatot erősítette. Ezúttal a Bolognánál ismerkedhettek meg a magyar trollhadsereggel, akik Nagy Ádám átigazolása miatt tesznek folyamatos látogatásokat az olasz klub profiljánál.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az élvonalbeli klub a Facebook-oldalán magyarul köszöntötte Nagyot, amelyet természetesen nem hagyhattak szó nélkül hazánk trolljai sem. Íme néhány hozzászólás:

– Na ezek is mán magyarú posztónak..! Respektación! Amúgy: Put Nagy in dö kezdő ilevön.

– Üdv Donadoni úr! Jó lenne, ha betennéd a KEZDŐBE Nagy Ádit (végig), hogy ne az legyen ami a többi magyar játékosunkkal a Serie A-ban. Köszi.


– Játszatni kezdő, mi lenni barát. Nem játszatni kezdő, mi lenni nagyon mérges.


– Mister Dónádkacsa’!Uno dolgot not elfelejteni!!No Nagy,No Party!!!!Ciao!!

– Ádám!A tésztával óvatosan!Nehogy az legyen,mint 86-ban!


– Notts County feeling 😀 Nagy for president #NoNagyNoParty.

Szombat délután a Bologna felkészülési mérkőzést játszott a Tyerek Groznij együttese ellen, amely párharc előtt ismét következett a magyar invázió az olaszok Facebook-oldalán, és Nagy Ádám kezdőbe követelése elérte a célját, hiszen a középpályás végigjátszotta a találkozót.

– Put Nagy in the kezdő11 and give the labdák to Újpest FC.

– Put Nagy in the kezdő tizenegy, he’s a great player.

– Nagy iz dö beszt transzfer for jú.

– Nektek lenni egy NAGY játékos. #nonagynoparty

Olvasói sztorik