Légiósok

Újabb csavar: Dzsudzsák maradhat a Bursasporban

A válogatott futballista hétfőn Ausztriában csatlakozik a török együtteshez, és még az is előfordulhat, hogy a következő idényben is a zöld-fehéreknél szerepel majd.

Noha a török sajtó igyekszik úgy beállítani, hogy végérvényesen elmérgesedett a viszony Dzsudzsák Balázs és klubja, a Bursaspor között, a magyar klasszis menedzsere, Vörösbaranyi József mindezt kategorikusan cáfolja.

Mi több, még az sem elképzelhetetlen, hogy a távozásáról szóló megszámlálhatatlan hír ellenére marad a törököknél…

– Megszoktuk már, hogy össze-vissza írnak, a legtöbb információ köszönő viszonyban sincs a valósággal – magyarázta Vörösbaranyi a Rangadónak. – A helyzet a következő: Balázs hétfőn Ausztriában csatlakozik a Bursaspor keretéhez, bekapcsolódik a munkába, és miután 2019 nyaráig szerződés köti a klubhoz, ha nem alakul másként, marad Törökországban.

Persze mindez nem jelenti azt, hogy a következő évadnak ne másutt fusson neki. A törökök már többször kijelentették, hogy számukra megfelelő ajánlat esetén hajlandóak megválni a támadótól, és Dzsudzsák is el tudná képzelni magát másutt.

– Teljesen normális folyamat játszódik le – folytatta a menedzser. – Vannak érdeklődők, az igazolási időszak még sokáig tart, meglátjuk, mit hoz a jövő.

Vörösbaranyi József honlapunknak cáfolta azt is, hogy a Bursaspor még mindig eurószázezrekkel tartozna a futballistának, azt pedig egyenesen hülyeségnek tartja, hogy menekülne Törökországból (továbbra is megvan a lakása).

A bursasporum.com szombat reggel azt írta, a Dzsudzsák ügyeit intéző Stars & Friends menedzseriroda végrehajtókat küldött a klubra, amiért nem rendezi az ügynökségnek járó 200 ezer eurós, vagyis 63 millió forintos tartozását. A török portál szerint Ali Ay klubelnök – aki a múlt héten 1.3 millió eurót, azaz több mint 400 millió forintot utalt Dzsudzsáknak – meglehetősen ideges a követelés miatt, és vitatja annak összegét.

Vörösbaranyi ezzel kapcsolatban annyit mondott, felé és a magyar labdarúgó felé sincs tartozás, és az anyacég követeléséről sem tud.

Olvasói sztorik