Légiósok

Priskin elárulta, miért nem igazolt a Videotonba

A válogatott támadó bízik benne, hogy javul a Slovan Bratislava teljesítménye.

Egy hete robbant a bomba: a pletykák arról szóltak, hogy Priskin Tamás távozik a Slovan Bratislava együttesétől, és a Videotonban folytatja pályafutását. Több forrás szerint már az orvosi vizsgálat választotta el a válogatott támadót attól, hogy Fehérvárra igazoljon, de a hivatalos bejelentés elmaradt. Szerdán már olyan hírek jöttek Szlovákiából, hogy a 29 éves csatár marad a Slovannál, és maga Priskin is megerősítette honlapunknak, hogy elutazott csapata lettországi EL-meccsére. Az 58-szoros magyar válogatott játékos pénteken már a Rangadó.hu-nak beszélt őszintén az elmúlt időszak eseményeiről.

– Maradok a klubomnál, a Slovannál. Volt arra lehetőség, hogy eligazoljak, de sajnos nem jött össze az üzlet. Most már teljes mértékben a csapatomra koncentrálok. Valóban volt alapja azoknak a pletykáknak, hogy a Videotonba szerződöm, de nem jöttek össze a dolgok, így elmarad a klubváltás – kezdte Priskin Tamás, aki rögtön cáfolta is azokat székesfehérvári szurkolói híreszteléseket, miszerint az orvosi vizsgálaton bukott meg a Vidinél.

– Őszintén mondom, hogy tudomásom szerint a két klubnak nem sikerült egymással megegyeznie, végül ezért nem került pont az ügy végére. Másról nem tudok….

A válogatott támadó csütörtök este csereként a második félidőben lépett pályára a Slovan Bratislava Európa Liga-selejtező visszavágóján, amelyet a szlovák csapat 3-0-ra elbukott, így búcsúzott a további küzdelmektől.

– A csütörtöki visszavágó után nagyon csalódott vagyok, ugyanakkor bízom benne, hogy változni fog a játékunk. Ha ilyen formában folytatjuk a következő mérkőzéseket, akkor érzésem szerint nagyon nehéz szezon elé nézünk. Remélhetőleg sikerül feljavulnia a csapat teljesítményének. Természetesen ezúttal is az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot.

Priskin az Európa-bajnoki tapasztalatairól is mesélt.

– Óriási élmény volt, és nagyon boldog vagyok, hogy ott lehettem Franciaországban. Most már azért leülepedtek a dolgok, és kicsit keserű a szám íze, mert nagyon örültünk volna a belgák elleni továbbjutásnak. Persze tudjuk, hogy nem mi voltunk a favoritok, de akkor is. Nagyon boldog vagyok, hogy tagja lehettem ennek a csapatnak, és ott tudtam lenni az Európa-bajnokságon, mert ez egy örök élmény. Minden egyes napját élveztem, és óriási dolog volt, ami körülvett minket. Ezúton is köszönet a szurkolóknak, amiért minden meccsen hazai pályát varázsoltak számunkra

Olvasói sztorik