Szalait ajánlja a Marseille-nek a legolvasottabb francia lap

A francia csapatnak támadó kell, méghozzá sürgősen.

Az előző idényt a francia bajnokság 13. helyén záró Olympique Marseille átigazolásaival foglalkozik szerdai cikkében a tekintélyes francia lap, a L’Equipe. Mint írják, a Marseille már eddig is 17 játékosát, köztük két legnagyobb sztárját, Steve Mandandát és Michy Batshuayit vesztette el a nyáron, és hiába a befolyó eurótízmilliók, új játékosoknak eddig nyoma sincs a klubnál.

A lap főleg az olcsóbb lehetőségeket vizsgálva, minden posztra ajánl pár játékost a csapatnak. Kapusként Benagliót és Szczesznyt, védőként Mexest, Debuchyt és Sigurdssont, középpályásként pedig Flaminit, Keitát és Gunnarssont javasolják többek közt, mielőtt rátérnek a legégetőbbnek tartott csatárkérdésre.

Batshuayi és Fletcher távozásával ugyanis gyakorlatilag nem maradt támadója a klubnak, és bár Befétimbi Gomis szerződtetéséről folynak a tárgyalások, a lap szerint több csatárra is szüksége lesz a csapatnak. Az ingyen megszerezhető játékosok közül Bendtnert és Adebayort említi a cikk, hozzátéve, hogy a két játékos hozzáállása azért gondot jelenthet a csapatnak – így inkább pár olcsón megszerezhető válogatottat, Remyt, Seferovicot, Januzajt, Mitrovicsot vagy a Hoffenheim és a magyar nemzeti tizenegy támadóját, Szalai Ádámot ajánlják a Marseille-nek.