Légiósok

Újabb fordulat: Törökországon belül vált Dzsudzsák?

Könnyen elképzelhető, hogy a magyar labdarúgó visszatér Törökországba, ám a következő évadban nem a Bursaspor futballistája lesz…

Nehéz követni, ami Dzsudzsákkal történik, nincs olyan nap, hogy a nemzetközi sajtóban ne bukkanna fel egy-egy új csapat vele kapcsolatban. Itt az egyik legfurcsább pletyka: török lapértesülések szerint országon belül válthat klubot.

Mint ismert, a Bursaspor aligha fogja megtartani: a vezetők is szívesen értékesítenék, és a válogatott szélső is távozna. Hogy hová, az egyelőre nem sejthető, Németországtól Kínáig több lehetőségről is szó volt az elmúlt hetekben. Előfordulhat ugyanakkor, hogy a magyar labdarúgó marad a török ligában: a Fanatik nevű oldal szerint a legutóbbi idény 12. helyezettje, a Trabzonspor Bursából erősítene: Dzsudzsák és a cseh Necid a kiszemelt.

A portál úgy tudja, Ersun Yanal edző kérésére meg is kezdődtek a tárgyalások a felek között.

A Trabzonspor korábban nagyon szerette volna megszerezni Nagy Ádámot is, és helyi sajtóhírek szerint nem is tudja megemészteni, hogy lemaradt a Bolognába igazoló magyar középpályásról. A klubnál biztosak benne, hogy a fiatal játékos néhány éven belül 10-15 millió eurót ér majd, s minthogy most mindössze 1.5 millióért meg lehetett vásárolni, úgy tartják, üzleti szempontból is hatalmas veszteség, hogy nem ment a Fekete-tenger partjára.

Olvasói sztorik