Légiósok

Balogh gólképtelen, Nagy Ádám a keretben sem volt

Mindenhol elkezdődött a felkészülés a következő szezonra. Légióskörkép.

Szerte Európában elkezdődött a felkészülés a 2016-17-es szezonra, már a topbajnokságok csapatai is pályára léptek.

Így a Nagy Ádámot nemrég szerződtető Bologna is, amely 9-0-ra nyert a Virtus Acquaviva ellen. A magyar középpályás még nem volt keretben, de a pálya szélén ott állt.

A Palermo az ASKÖ Mittlernnel játszott. Balogh Norbert a második félidőt töltötte a pályán a 10-0-s győzelemmel záruló mérkőzésen, de gólt nem szerzett.

A Werder Bremen Lübeckben játszott, ám Kleinheisler Lászlónak nem osztottak szerepet. A brémaiak 1-1-re végeztek.

Ahogy azt a Rangadó.hu elsőként megírta, a Rapid Wien a Chelsea-vel játszott felkészülési meccset, a találkozón pedig a kezdőbe jelölték Szántó Tamást, a klub 20 éves magyar tehetségét. A bécsiek meglepetésre 2-0-ra nyertek a londoni kékek ellen, a középpályás 81 percet kapott a mérkőzésen.

A Guzmics-fémjelezte Wisla Kraków a Gyurcsót is soraiban tudó Pogon Szczecínnel játszott az Ekstraklasa nyitányán. Az Eb-t is megjárt védőnk ezúttal pihenőt kapott és csak a kispadon ült, míg a korábbi Videoton-szélső végigjátszotta a bajnokit. A krakkóiak 2-1-re nyertek.

20:30-as kezdéssel szintén magyar érdekeltségű találkozót rendeztek Lengyelországban. A Legia Warszawa a Jagiellonia Bialystokkal mérkőzött, ám a BL-selejtezőben eredményes Nikolics Nemanja nem került kezdőbe. Niko végül a 60. percben állt be, de a végeredmény már nem változott, 1-1-es döntetlennel nyitottak a fővárosiak.

20:45-től a Román Szuperkupa keretein belül került sor a CFR Cluj-Astra Giurgiu összecsapásra. A kolozsváriak vezetőedzője Miriuta László. William 80. perces találatával 1-0-ra nyert az Astra.

Olvasói sztorik