Légiósok

Új csapat, új földrész Dzsudzsák karrierjében?

A török Bursasporból irány Amerika, miután a klub rendezte milliós tartozását a játékos felé.

Továbbra is napi téma a török lapokban Dzsudzsák Balázs klubváltása. A Bursaspor magyar légiósának eligazolásáról ezúttal a bursaspordabugun.com közölt részleteket – a lap tudni véli, hogy az Egyesült Államok lesz a játékos következő állomáshelye.

Mint írják, a magyar válogatott csapatkapitányáért jó pénzt kaphat a Bursa, azonban van egy kis bökkenő: Dzsudzsáknak mintegy 1.4 millió euróval, vagyis több mint 440 millió forinttal tartozik a klub, amelynek július 14-ig kell rendeznie az elmaradt bért, különben megszűnik a szerződése, és szabadon igazolható lesz. A lapnak Ali Ay, a klub elnöke elmondta, jövő hétfőig mindenképp rendezik elmaradásaikat.

A cikk hozzáteszi, a spanyol és német érdeklődők mellett egy újabb kérő állhat be a sorba: klubot ugyan nem neveznek meg, de a hírek szerint Amerikából is hívják a magyar játékost.

A szintén török tribundergi.com közben ismét a Schalke érdeklődéséről ír, a német klub képviselői állítólag napokon belül egyeztetnek a Bursaspor vezetőivel. A honlap szerint a németek négymillió eurós ajánlatot tettek a magyar játékosért, és már megszületett az elvi megállapodás.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik