Légiósok

Senkinek sem kell Dzsudzsák Balázs?

Eddig egyetlen ajánlatot sem kapott a Bursaspor.

A bursadabugun.com cikke szerint a Galatasaray – amely állítólag Szalai Ádámot is szeretné leigazolni – igyekszik megszerezni Dzsudzsák Balázst, és jelenlegi klubja, a Bursaspor hajlik is az üzletre, sőt a hírek szerint már mindenben megállapodott a két fél.

Az átigazolási díj a cikk szerint hárommillió euró, ami a magyar válogatott csapatkapitánya kapcsán az elmúlt hónapokban és években szóba került összegeknél gyanúsan kevesebb. További problémaként említi a szerző, hogy a terrorcselekmények miatt honfitársunk el akarja hagyni Törökországot.

Dzsudzsák számára továbbra is opció a Hertha BSC, amely állítólag nagyon igyekszik kigazdálkodni a pénzét.

A fentiekhez képest némileg meglepő abursahakimiyet.com.tr cikke, amelyben az szerepel, hogy még egyetlen hivatalos ajánlat nem érkezett honfitársunkért a Bursasporhoz. A szerző megemlíti, hogy a magyar sajtóban a Trabzonspor, a Schalke 04, a Hertha BSC, a Hamburg, a Freiburg, a Sampdoria és a Palermo is szóba került már Dzsudzsák Balázzsal összefüggésben.

Ali az klubelnök megerősítette, hogy semmilyen ajánlatot nem kaptak eddig, de hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy nem is fognak, mert Dzsudzsák jó teljesítményt nyújtott az Európa-bajnokságon.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik