Légiósok

Bogdán újra közel az angol másodosztályhoz

A magyar kapus a Boltonnal már szerepelt a Championshipben, most újra ebben az osztályban bizonyíthat.

A Premier League-ben szereplő Liverpool kapusa, Bogdán Ádám jövője továbbra is kérdéses, miután csapata leigazolta a Mainz kapusát, Loris Kariust, és ezzel egyértelműen a negyedik helyre került a klubon belül a hálóőrök rangsorában. A magyar kapus a Digisport Reggeli Start című műsorában nyilatkozott a jövőjéről.

– Pénteken utazom vissza Liverpoolba, ahol szombaton megkezdjük a felkészülést az együttessel, és bízom benne, hogy minél hamarabb eldől a sorsom. A következő szezonban Simon Mignolet, valamint a frissen szerződtetett Loris Karius mögött minden bizonnyal nem jutnék rendszeres játéklehetőséghez, ezért szeretném, ha a klub kölcsönadna – kezdte Bogdán Ádám.

– Nem zárkózom el attól, hogy országot váltsak, de mivel Angliában ismernek, és a Championshipben eltöltött idő alatt nagyon jól teljesítettem, arra van a legnagyobb esély, hogy klubváltás esetén az angol másodosztályban folytatom a pályafutásomat. A legfontosabb azonban az, hogy folyamatosan védjek.

A Liverpool kapusa a magyar válogatott Eb-n nyújtott teljesítményéről is beszélt, és elmondta, nagyon szokatlan volt számára, hogy szurkolóként kellett végignéznie a tornát. Összességében pedig nem gondolta volna, hogy a csapat továbbjut a csoportból. Király teljesítményét ő is elismerte, és fantasztikusnak nevezte a játékát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik