Légiósok

Kocsis: játszani akarok, ez a legfontosabb

Nagy nap lesz a hétfő Kocsis Gergő életében, hiszen, ha minden jól megy, hároméves megállapodást köt a szlovák élvonalbeli dunaszerdahelyi klubbal.

A fiatal védő mindenek előtt játszani akar, amint azt a Rangadó.hu munkatársának elmondta, számára most az a legfontosabb, hogy minél több időt töltsön a pályán. Mint szombaton elsőként megírtuk, a 22 éves Kocsis megunta, hogy nem kap lehetőséget Felcsúton, ezért áll ismét légiósnak (korábban éveket töltött el Augsburgban).

Az élvonalból kiesett Puskás Akadémia alig-alig foglalkoztatta a játékost, aki Bernd Storck szövetségi kapitány egyik nagy kedvence, tagja volt az Európa-bajnokságra készülő válogatott 30 fős keretének is. Néhány NB I-es mérkőzéssel a háta mögött ez nem kis bravúr…

Kocsis Gergő hétfőn orvosi vizsgálaton esik át, és pozitív eredmény esetén hároméves szerződést köt a DAC-cal.

– Azt hiszem, a dunaszerdahelyi közeget, a fantasztikus szurkolótábort senkinek sem kell bemutatni – mondta honlapunknak Kocsis Gergő. – Élmény lesz a DAC-ban focizni, az pedig nagyon jól esett, hogy a csapat új edzője, Németh Krisztián többször is hangsúlyozta, számít rám.

Olvasói sztorik