Légiósok

Törökországban köthet ki Otigba

Pocsék védelmét erősítené a Trabzon.

Erősítéseket tervez a Süper Ligben csalódást keltő 12. helyen végző Trabzonspor csapata. Talán nem véletlen, hogy elsősorban a hátvédsort erősítenék meg, hiszen nem kevesebb mint 59 gólt kaptak a 2015-16-os idény során, ennél többet pedig mindössze az utolsó két helyezett Eskisehirspor-Mersin duó szenvedett el.

Első számú célpontjuk a PSG-nél perifériaembernek számító, de a csapatba lassan-lassan beépülő Presnel Kimpembe lehet, aki a tavasszal vált igazán a párizsiak keretének tagjává. Amennyiben hozzá ragaszkodnának a franciák, szóba jöhet még a nigériai-magyar Otigba Kenneth is.

A mieink helyett a Szupersasokat választó középhátvéd remek szezonon van túl, hiszen 31-szer játszott a holland első osztályú Heerenveen csapatában, 3 gólt is szerzett, így szintén a 12. helyre futottak be.

A transfermarkt.de mértékadó, átigazolásokkal foglalkozó internetes portál szerint mindkét játékos szerződés 2018-ban jár le, így vagy kölcsönbe érkezhetnek vagy fizetnie kell értük a Trabzonnak, amely nemrégiben magyar csapattal is találkozott az európai porondon: a Videoton 2012-ben 0-0, 0-0 után tizenegyesekkel búcsúztatta az Európa Liga play-offjában, így bejutott a csoportkörbe.

Olvasói sztorik