Légiósok

Vanczák élete is veszélybe került egy vírus miatt

A magyar válogatott védő az életén is elgondolkodott a kórházban.

A svájci Blickbeszámolója szerint tíz napot töltött az intenzív osztályon Vanczák Vilmos, a Sion hátvédje. A szervezetét súlyos vírusos megbetegedés támadta meg, és akár az is a pakliban volt, hogy a szívét is veszélyeztetheti a kór. A svájci klub elnöke, Christian Constantin elmondása szerint nagyon magas láza volt a hátvédnek, a Staphylococcus-baktériumhoz hasonlóan támadta meg a szervezetét a kór, amely könnyen a szívét is elérhette volna.

A játékos a hírek szerint már jobban van, és jelenleg svájci otthonában gyógyul.

– Nagyon beteg voltam, és már az életemen is elkezdtem gondolkodni, úgy voltam vele, hogy túl fiatal vagyok még, rengeteg dolgot szeretnék még elérni az életben. Továbbra is nagyon gyenge vagyok, de tudom, hogy képes leszek még játszani, az Eb-t pedig a TV-ből nézem majd, szurkolni fogok nagyon a magyar válogatottnak, és a svájcinak is – mondta Vanczák Vilmos.

A magyar hátvéd szerződése éppen június elején járt le a Sionnál, de természetesen a klub mindenben segíti őt, amíg fel nem épül, aztán pedig az edzéseket is elkezdheti az élvonalbeli gárdánál.

Olvasói sztorik