Légiósok

Dzsudzsák a Herthában? Másik német csapat is vinné

Biztosnak tűnik, hogy a legtöbbre tartott magyar játékos nem marad a Bursasporban. A kérdés csak az, hol folytatja. Esetleg Dárdai Pál csapatában?

Ismét elővette a „német vonalat” a török sajtó. A Bursasporda Bugün információi szerint a Hertha és a Hamburg is kacérkodik Dzsudzsák Balázs leigazolásával. A lap azt állítja, a fővárosiak lépéselőnyben vannak, hiszen a szélsőnek sokat jelent, hogy a Herthát a korábbi magyar szövetségi kapitány, Dárdai Pál irányítja.

A német élvonal hetedik helyén záró, s így az Európa Liga selejtezőjében érintett klub állítólag 2.5 millió eurót fizetne honfitársunkért, ami elenyésző össze a korábbi (18 millió) és a jelenlegi (6.25 millió) értékéhez képest.

Dzsudzsákot nem először boronálják össze a Herthával: tavaly nyáron is szóba került a berlini igazolása, ám Törökországban kötött ki.

A Bursasporda Bugün úgy tudja, a Hertha a japán Hoszogaj Hadzsimére – akit a németek tavaly kölcsönadtak a Bursaspornak – szerette volna elcserélni Dzsudzsák játékjogát, ám Ali Moon, a török gárda elnöke elutasította az ötletet.

Ahogy arról a Rangadó.hu is beszámolt, a 29 esztendős játékost nemrég hírbe hozták a Ferencvárossal is, ám értesüléseink szerint ez az igazolás még akkor is valószínűtlen, ha megsokszorozzák a jelenleg nagyjából évi hárommilliárd forintból gazdálkodó fővárosi klub költségvetését.

Forrásaink továbbra is kínai lehetőséget emlegetik elsőként, valamelyik ottani csapatnak nem jelentene problémát a magyar futballista pénzügyi igényeinek kielégítése. Netán Dzsudzsák a Hertha kedvéért alább adna az elvárásaiból?

Olvasói sztorik